Cara Menang Duduk-N-Pergi Dalam Masa Lebih Kurang

Semua orang mahu menang dan ketika anda bermain poker, tidak ada bezanya. Selepas anda memenangi Sit-N-Go pertama anda, anda akan berasa sangat hebat. Kemudian apabila anda mula menang secara konsisten dan meningkatkan jumlah bankroll maka anda akan berasa sungguh luar biasa. Berikut adalah beberapa cara untuk melakukannya.

Untuk memenangi Sit-N-Go, anda harus tahu cara bermain atau melipat tangan anda, cara menaikkan atau  download malaysia mega888 on here !! memanggil pada waktu yang tepat, dan bagaimana membaca lawan anda sehingga anda tahu apa yang mereka lakukan sebelum mereka bertindak. Setiap komponen ini diserlahkan dalam Sit N Go Pro dan Johnny Rothman memperincikannya. Saya akan memberikan gambaran ringkas mengenai beberapa kemahiran yang diperlukan untuk memenangi Sit-N-Go.

Pada mulanya, memenangi Kejohanan Sit-N-Go tidak semudah yang disangka. Itu sangat bergantung pada berapa banyak pengalaman poker yang sudah anda miliki. Pemain pemula akan memerlukan sedikit latihan sebelum dia mula bermain dengan wang yang besar. Seorang pemain Intermediate, sebaliknya, mungkin merupakan salah satu panduan poker dari memenangi Turnamen Sit-N-Go pada kali pertama dia bermain dalam satu.

Adakah anda tahu apa perbezaan antara anda dan pro? Mereka berlatih, berlatih, berlatih, dan kemudian melakukannya lagi.

Oleh itu, mengapa anda memerlukan panduan sekiranya anda hanya boleh berlatih untuk memenangi Sit-N-Tournament. Sekiranya anda menghargai masa anda dan ingin meningkatkan cara secepat mungkin, panduan poker akan membantu anda mencapai tahap seterusnya dalam masa 10x lebih sedikit. Ini seperti perbezaan antara menggunakan sekop untuk menggali lubang dan menggunakan jentolak untuk menggali lubang yang sama.

Faktor lain yang diperlukan dalam Sit N Go adalah kemampuan anda untuk bersabar. Dengan kemampuan ini bukan sahaja anda akan bertahan lebih lama tetapi anda akan dapat memenangi banyak kerepek hanya dengan beberapa tangan. Lebih kerap daripada saya tidak akan kehilangan tangan yang membuat saya tersingkir dari Sit-N-Go kerana saya terlalu tamak.

Menjelang akhir permainan kesabaran masih penting tetapi anda boleh mengambil lebih banyak risiko sekiranya anda mahu menang. Dengan melakukan gerakan agresif di akhir permainan, anda akan mengawal meja dan memaksa lawan melakukan kesalahan. Apabila dia melakukan kesalahan ini, anda dapat memanfaatkannya dan memenangi Sit-N-Go.

Leave a Reply

Your email address will not be published.